Nejoblíbenější novou koncovkou je doména .GURU

středa, 5. března 2014

Nová doménová koncovka .guru je měsíc od spuštění prvních registrací nejoblíbenější doménou mezi českými zájemci. Dále se nejvíce zaregistrovalo domén .bike, .photography a .tips.

Měsíc po spuštění prvních registrací nových doménových koncovek si mohou zájemci již vybírat z 30 druhů domén. Mezi českými uživateli získala prozatím největší popularitu doména .guru díky svému jednoduchému názvu a jasnému významu.

Celkový počet zaregistrovaných domén .guru na stránkách novekoncovky.cz, subreg.cz a partnery registrátora Gransy s.r.o. dosáhl 350 domén, což je téměř 40% všech registrací. Druhou doménou je doména .bike (10%) a třetí nejžádanější doménou je koncovka .photography (8%).

V celosvětovém měřítku je doména GURU také nejoblíbenější a aktuálně je registrováno více než 40 000 domén s touto koncovkou. Následuje doména .photography s více než 25 000 registracemi. Velmi zajímavé počty registrací dosahuje i doména .tips, která odstartovala 26. února a již během prvního týdne bylo zaregistrováno více než 10 000 domén.

Poslání společnosti:
Pečovat o domény. Maximálně automatizovat procesy a umožnit zákazníkům jejich využití při správě doménového portfólia. Nabízet doménové nástroje a služby, které lze konfigurovat podle vlastních potřeb a schopností.

Copyright © 2014 - 2017 Gransy s.r.o., Všechna práva vyhrazena.

Mapa webu PC version English version